Ekonomiassistent/Office Manager till Nordens ledande inköpskonsultbolag

Ekonomiassistent/Office Manager till Nordens ledande inköpskonsultbolag

Vill du arbeta på ett snabbväxande bolag i en bred roll där du har möjligheten att bygga långsiktiga relationer och kombinera det med noggrant ekonomiarbete? Vi söker nu en initiativtagande och ordningsam person som vill sköta den dagliga driften på kontoret samt avlasta ekonomichefen i det dagliga arbetet. Varmt välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker Ekonomiassistent/Office Manager till EFFSO.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EFFSO.

Arbetsuppgifter

EFFSO är ett snabbväxande inköpskonsultbolag med en entreprenörsanda som genomsyrar hela organisationen. De hjälper organisationer att uppnå önskade resultat inom inköp genom ett brett utbud av tjänster och lösningar. Idag sysselsätter EFFSO ca 100 medarbetare och på deras kontor i Sundbyberg sitter ca 40 personer. Din roll är tudelad vilket innebär att du kommer att arbeta både med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och med uppgifter kopplade till driften av kontoret.

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära ekonomichefen och ekonomibyrån. Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med faktureringen. Då EFFSO erbjuder olika typer av lösningar är det din uppgift att stämma av internt vad som påverkar faktureringen mot EFFSOs kunder
 • Stämma av utlägg och reseräkningar
 • Förbereda och sammanställa löneunderlag varje månad
För rätt person som vill utvecklas inom ekonomidelen finns det även möjlighet att bli involverad i både boksluts- och budgetarbete.

Som Office Manager kommer du arbeta med den dagliga driften och administrationen för kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö vilket innebär att:
 • Vara kontaktperson mot leverantörer
 • Vara behjälplig för EFFSOs konsulter som att t.ex. boka resor eller hjälpa dom med övriga frågor som dyker upp
 • Ansvara för onboarding av nya medarbetare, hålla intromöte, beställa dator och telefoni och se till att dom känner sig välkomna och omhändertagna
 • Ansvara för inköp
 • Driva interna event som jul- och sommarfest för bolaget
Vi söker dig som
 • Har en ekonomirelaterad utbildning
 • Har erfarenhet av arbete i en ekonomifunktion, kanske har du arbetat som ekonomiassistent vid sidan av studierna eller har arbetat 1-2 år i en liknande roll och vill ta nästa steg i karriären
 • Är van att arbeta i Excel
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av Millnet

Vi söker efter dig som är van att ta ansvar och de arbetsuppgifter som läggs på ditt bord blir korrekt utförda enligt deadline. Eftersom du sitter i en bred roll har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du trivs också i en roll med breda kontaktytor och att ge höggradig service mot interna medarbetare och externa kontakter är en självklarhet för dig. Vidare tror vi att du är en person som vill arbeta med löpande förbättringsarbete. Du vågar tänka nytt, ta initiativ och effektivisera interna rutiner, om du ser något som behöver göras tar du snabb action. EFFSO präglas av en familjär och trevlig stämning där man hjälps åt över gränserna.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EFFSOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information besök: EFFSO