Dansktalande företagssupport till Swedbank i Sundbyberg

Dansktalande företagssupport till Swedbank i Sundbyberg

Är du en person som motiveras av att ge service i världsklass? Känner du dig redo att utveckla din förmåga att överträffa och bemöta kunders förväntningar hos en av Sveriges storbanker? I rollen som dansktalande företagssupport för Swedbanks kunder kommer du få arbeta kvalitativt och varierat med olika ärende kopplat till bankens tjänster och du kommer vara en nyckelfunktion i deras arbete att leverera bästa möjliga service och stöd till bankens företagskunder. Hos Swedbank kommer du bli en del av en stark gemenskap samtidigt som du får alla förutsättningar att utvecklas på företaget. Låter detta som nästa steg i karriären för dig? Sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en person till deras avdelning Group Cards där du tillsammans med ett härligt team ska arbeta för att underlätta, supporta och ge bästa möjliga service till bankens företagskunder i hela norden. Som ny medarbetare får du en givande och omfattande introduktion på 4 veckor för att på bästa sätt komma in i rollen och därefter finns alltid både chefer och kollegor nära till hands vid frågor. På kontoret sprids mycket positiv energi och Swedbanks värdeord öppen, enkel och omtänksam är inte endast en vision de arbetar mot utan något alla inom organisationen lever och agerar utifrån varje dag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig inledningsvis 6 månader framåt men förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är chanserna till förlängning mycket goda. Då arbetet tar ett tag att lära sig och bli självständig i vill vi att du ser långsiktigt på tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som företagssupport kommer du arbeta med att svara på frågor från bankens företagskunder i främst Danmark men samtal från Sverige och Norge kan även förekomma. Ärendena kommer främst in via telefon men även via mail och du kommer vara bankens ansikte utåt vid både kniviga och ibland tuffa ärende och vi ser att du är en klippa på att leverera service i världsklass och alltid agerar lyhört för att se till kundens bästa.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där telefonen är ett av dina huvudsakliga arbetsredskap och där kundbemötande är ditt huvudfokus. Vi tror att du är redo att ta nästa steg i din servicekarriär och ser det som en spännande möjlighet att arbeta på en av Sveriges storbanker.

Vi söker dig som
  • Kommunicerar obehindrat på Danska i både tal och skrift
  • Har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
  • 1-2 års arbetslivserfarenhet av service sedan tidigare
  • Vi ser det som mycket meriterande om du har arbetat med telefon som arbetsverktyg tidigare
Som person är du serviceinriktad med en kundfokuserad inställning. Vidare är du i alla lägen, mot såväl kollegor som kunder, hjälpsam med en strävan efter att alltid försöka hitta de bästa lösningarna. Du är engagerad i ditt arbete och bidrar med positiv laganda i ditt team, tar ett stort ansvar för sina arbetsuppgifter och räds inte för hög arbetsbelastning. Detta då det stundtals kommer krävas stresstålighet vid de tillfällen då många ärenden kommer in samtidigt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 38,5 timmars veckor
  • Placering: Sundbyberg, Landsvägen 40.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är ett företag som grundades med syftet att bidra till ökat välstånd och en tryggare tillvaro genom finansiell planering. Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Idag är Swedbank en av de ledande bankerna, med kundvärde och långsiktighet som en kärna i deras strategi arbetar organisationen målvetet mot att uppnå deras vision om att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Swedbank är organisationen där arbetet sker ärligt och pålitligt för att nå utveckling och tjäna kunder på bästa möjliga sätt.