Account Manager till Swedbank

Account Manager till Swedbank

Är du engagerad, kundorienterad och vill arbeta på en av Sveriges största banker? Swedbank söker nu en Account Manager till deras avdelning AutoPlan.
Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning en Account Manager som vill bidra med en god energi bland kollegor och kunder. Avdelningen AutoPlan, som du kommer att tillhöra, består av cirka 60 medarbetare fördelat inom 4 olika områden och du kommer att sitta i ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Sundbyberg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Swedbank, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du under de första sex månaderna stötta Swedbanks seniora Account Managers i deras uppgifter. Med tiden kommer du få möjlighet att växa in i rollen och ta ett större ansvar där du ansvarar för egna kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla kundrelationer
 • Hålla i start-up meetings med nya kunder
 • Ha uppföljningsmöten med befintliga kunder
 • Vara med och utforma policys
Tjänsten passar dig som brinner för kundrelationer och vill få in en fot på en storbank.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen, gärna inom ekonomi
 • Har en god förståelse för och/eller erfarenhet av ekonomi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan komma att ske på båda språken
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bilbranschen.

I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför just du skulle passa för tjänsten. Som person är samarbete väldigt viktigt för dig och du ser dig själv som en teamplayer. Vidare är du serviceminded och mycket kundorienterad. Du är en positiv och engagerad medarbetare som har lätt för att anpassa dig och är flexibel.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.