Är du en norsktalande servicestjärna?

Är du en norsktalande servicestjärna?

Vi söker nu en norsktalande serviceperson som är på jakt efter nya utvecklande utmaningar hos ett spännande företag som befinner sig mitt i en utvecklingsresa.

Information om uppdraget

Academic Work söker en norsktalande kundtjänstmedarbetare till St1. St1 har sitt kontor i centrala Sundbyberg, och du kommer sitta i ljusa och fina lokaler tillsammans med ett team om 25 medarbetare som arbetar mot den nordiska marknaden. Den norska marknaden består idag av tre medarbetare, och vid behov stöttar ni även upp den svenska sidan.

St1 befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas där de lanserat en ny butiks- och biltvättsverksamhet i egen regi.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos St1. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med inkommande samtal och mail med varierande frågor kring exempelvis kort, faktura, bränsle och felanmälningar. Arbetsdagen kommer vara uppdelad, vilket innebär att du arbetar halva dagen med inkommande samtal och andra halvan med inkommande mailärenden.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal och mail gällande varierade ärenden
 • Sköta administrationen kring de olika ärendena
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en kundfokuserad roll och trivs med att hålla en hög servicenivå, samtidigt är du lyhörd för kundens behov och ger förslag på lösningar utifrån det. Du får möjligheten att arbeta i en organisation med högt i tak, frihet under ansvar och med en öppenhet för förslag till förbättringar.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med service i en kundorienterad roll tidigare, förslagsvis i en kundtjänstroll
 • Har en gymnasieexamen
 • Är flytande i norska i både tal och skrift, eftersom du kommer arbeta mot den norska marknaden
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska för att även kunna bemöta kunder på dessa språk
Det är meriterande om du...

* Har erfarenhet av att arbeta med telefon som arbetsverktyg

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad, du ser kundens behov och arbetar för att lösa problem. Vi ser även att du har skinn på näsan, vågar ställa frågor och är inte rädd för att göra fel. Du tar gärna initiativ till att komma med förbättringsförslag och idéer. Vidare arbetar du bra i team och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi söker dig som är tillgänglig på heltid i januari, och som är praktiskt lagd. Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet av en roll som montör eller reparatör.

Som person är du noggrann och ansvarstagande.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Sundbyberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

St1 vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område.