Är du en nattuggla som vill arbeta extra på huvudkontoret till en storbank?

Är du en nattuggla som vill arbeta extra på huvudkontoret till en storbank?

Vill du arbeta serviceorienterat på en av Sveriges storbanker? Vi söker just nu kundservicepersonal till vår kunds nattpool, ett extraarbete som är perfekt att kombinera tillsammans med dina studier. Tjänsten ger dig chansen att kliva ut i arbetslivet och skaffa dig värdefulla erfarenheter från bankvärlden.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning kundservicepersonal för nattjänstgöring till avdelningen Kort Kundsupport. Vår kund är en av Sveriges storbanker med fina lokaler I Sundbyberg. En av bankens visioner är att ha den högsta kundtillfredsställelsen på marknaden och som ett led i det vill man nu förstärka avdelningen för spärrservice och bedrägeribevakning med flexibel extrapersonal som kan arbeta vid behov under terminerna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Som kundservicepersonal under natten kommer du ingå i vår studentpool och arbeta med fyra övergripande funktioner; spärrservice, kortkontroll, kortservice utland och bedrägeribevakning. Arbetet kommer att utföras via både telefon och e-mail. Du kommer att besvara samtal från kunder som har problem med eller har förlorat/blivit bestulna på sina bankkort, för att sedan hjälpa dem att spärra och ersätta kortet. Du ansvarar även för bankens bedrägeribevakning av bankkort. Majoriteten av passen arbetar du ensam på plats, men under t ex helgnätter och vid löning är man fler.

Du kommer till exempel att:
 • Via telefon hjälpa kunder att spärra sina kort
 • Utföra kortkontroller för banker och butiker
 • Ge råd och hjälp till kunder som befinner sig utomlands
 • Genom monitorering bevaka, analysera och agera på korttransaktioner
 • Analysera eventuella kortproblem och ge lösningar till kunderna
Vi söker dig som
 • Är student i minst 2 år till och ser detta som ett långsiktigt extraarbete
 • Är flexibel och kan vara på plats med kort varsel
 • Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa
 • Är noggrann och stresstålig
 • Vill arbeta nattetid och har lätt att ta beslut på egen hand
 • Är flytande i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
Du har tidigare arbetat med kundservice, gärna via telefon. Dina erfarenheter kan ha inhämtats från tidigare deltidsarbete i kombination med dina studier.

Som person är du servicefokuserad och trivs med att arbeta i en självständig roll. Majoriten av tiden kommer du att vara ensam på plats och det är därför viktigt att du kan ta egna initiativ och beslut utifrån de riktlinjer som finns. Arbetet kommer att utföras i ett högt tempo och du är duktig på att finna lugnet i en stressig situation. Du är en lojal medarbetare som vill ställa upp för både för sin arbetsgivare samt sina kollegor. Vidare ser vi gärna att du är analytisk för att kunna bedöma korttransaktionerna. Du kommer att arbeta i flertalet olika system och vi ser därför att du har ett tekniskt intresse.

Ett utdrag ur belastningsregistret och en kreditupplysning kommer att göras i samband med anställning.

Start: Mitten/slutet av januari

Omfattning: Deltid - ca 6 pass i månaden + jourpass

Uppskattad arbetstid: Pass mellan 22.00-08.00 + jourpass

Plats: Sundbyberg, Stockholm (Stora Essingen din första månad)

Lön: Timlön enligt avtal

Kontakt: Fahim Gani

Urval: Sker löpande

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork