Sales Representative

Sales Representative

Är du nyfiken på teknik och hade velat kombinera detta med din vilja att göra det lilla extra i dina kundrelationer?

Air Liquide söker nu en säljare till vårt Svenska 'Food & Pharma' säljteam i Sundbyberg. Du kommer att arbeta med direktförsäljning av gaser till befintliga och nya kunder inom främst livsmedelsindustrin i Mellansverige. Detta är en roll där du får möjlighet att spendera mycket tid ute i fält tillsammans med våra kunder och utveckla dig själv som säljare och relationsskapare. Hos oss kommer du få vassa kollegor som gillar det vi gör och bli en del av ett företag som värderar innovativa idéer, inkludering och nära samarbete.

Är du redo för en karriär som säljare i ett internationellt företag?

Vi är redo för dig - sök idag!

Uppdrag och Ansvar
Våra kunder finns inom livsmedels- och tillverkande läkemedelsindustrin. Med tanke på den stora bredden av kunder ser vi du är en person som med ditt flexibla förhållningssätt kan kommunicera om hur våra produkter och tjänster ger mervärde för varje enskild kund.

Typiska arbetsuppgifter är kundbesök, offerter, avtal samt introduktion av Air Liquides produkter och tjänster till nya kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kundkontakt till förhandling och undertecknat avtal. Du ansvarar även för att underhålla relationen med dina existerande kunder och utveckla samarbetet.

Efter vår grundliga introduktion inom gas och försäljning "the Air Liquide way", så kommer du att arbeta tillsammans med vår serviceavdelning, engineering avdelning, tekniska experter och affärsutvecklare, för att skapa innovativa och konkurrenskraftiga erbjudanden.

Kompetens och Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av resande sälj, helst inom livsmedelsindustrin. Det är en stor merit om du sålt maskiner eller andra tekniska lösningar till företag i livsmedelsbranschen. Framförallt är att du är nyfiken på teknik och har god förståelse för vikten av spårbarhet och kvalitet.

Som säljare är du en engagerad lyssnare och god förhandlare som inte ger upp utan att åtminstone ha banat väg för framtida sälj. Att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag kommer naturligt för dig, men du är också en teamplayer som gillar att lyfta dina innovativa idéer inom teamet för att få feedback och utveckla företagets erbjudande. Vi tror att du lösningsorienterad och drivs av att uppnå mål som fastställts av dig själv och säljledningen.

Viktigast av allt, du älskar att arbeta med människor och går gärna den extra milen för att se till så att det vi levererar ständigt återspeglar kundernas behov. Det betyder att du är grym på att skapa långvariga relationer där ditt mål alltid är säkerställa utmärkt kundnöjdhet!

För denna roll måste du ha körkort och med tanke på på den geografiska bredden i ditt ansvarsområde, är det även viktigt du trivs med resande sälj. Du är troligtvis redan van vid att arbeta i CRM system och du talar svenska obehindrat samt har en god kunskap i engelska, både i tal och skrift. Vi förväntar oss inte att du har djup kunskap om gaser, du kommer att få ett grundligt introduktionsprogram som säkerställer att du kan bygga upp den nödvändiga kompetensen.

Övrig information
Air Liquide erbjuder dig en position i ett världsledande företag som förstår att medarbetarna skapar vår framgång. Därför jobbar vi kontinuerligt för att säkerställa nöjda medarbetare genom att erbjuda en harmonisk arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och karriärutveckling.

Säljområdet omfattar Mellansverige och beroende på hur du planerar dina arbetsdagar, kommer rollen innebära troligtvis ca 1 övernattning på annan ort per vecka.

Kontakta Ralf Olofsson (tel nr: +46 703 260 338) om du har några frågor om rollen

Redo för din nästa utmaning? Ansök via länken senast 4 december. Vi kommer gå igenom ansökningarna efter sista ansökningsdag.

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.