Rekrytering av affärsdriven marknadschef till engcon!

Rekrytering av affärsdriven marknadschef till engcon!

engcon är marknadsledande inom försäljningen av grävmaskinstillbehör. Vi är totalt ca 285 anställda i 17 stycken olika bolag varav åtta av dessa är utanför Sverige. Vi har hjärtat i Jämtland och Strömsund. Vi omsatte ca 1,2 miljarder SEK 2018 men nöjer oss inte där.

Vill du vara med och förändra den grävande världen? Vill du vara med att ta engcon till nästa nivå? Vi söker dig som vill förstärka vår ledning och vara med på resan att ta ett Jämtländskt företag och sätta det på världskartan. Urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för engcons räkning en marknadschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos engcon.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och engcons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att ansvara för koncernens marknadsföring, allt ifrån hemsida, kampanjer, mässor, produktion av filmer till engcons egen tidning. Till din hjälp har du ditt marknadsteam som sitter i Sverige, samt lokala byråer i respektive land. Då vi har säljkontor i ett flertal europeiska länder samt USA innebär det att resor är en naturlig del av jobbet.

Vi söker dig som

Har stor erfarenhet inom marknadsföring. Du måste ha mycket goda språkkunskaper i engelska på grund av vår internationella etablering. Du arbetar professionellt och levererar resultat, du kan kommunicera på ett tydligt sätt, du är engagerad i ditt arbete och i dina medarbetare, du är flexibel där ingen uppgift är för enkel om någon behöver hjälp och tar helt naturligt initiativ för att hela tiden vara steget före.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
LÖN: Individuell lönesättning
STAD: Strömsund/Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson, 073-800 25 69

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på

Information om kundföretaget

engcon är marknadsledande inom försäljningen av grävmaskinstillbehör. De är totalt ca 285 anställda i 17 stycken olika bolag varav åtta av dessa är utanför Sverige. De har hjärtat i Jämtland och Strömsund. De omsatte ca 1,2 miljarder SEK 2018 men nöjer sig inte där. Läs mer på www.engcon.com
Mer info
Kontaktperson Anna Karolina Eriksson
Telefon 073-800 25 69
Område Strömsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.