Tekniker/Mekaniker

Tekniker/Mekaniker

Hej!. jag kan återigen med glädje meddela att vi nu söker ytterligare en mekaniker till vårat Team TMG:). Den personen som vi söker ska jobba med att uderhålla och reparera familjen Libeherr's mobila och larv gående kranar, därför bör den personen som vi söker inneha goda kunskaper inom:
Elektronik, styrteknik
Hydraulik
Datakunskap
Tyska är ett plus men engelska är ett krav.
Vi ser helst att den personen som söker har jobbat/ jobbar med liknande idag och har ett par års erfarenhet av yrket som mekaniker/tekniker. B-körkort är ett krav.
TMG Service AB är ett företag med säte i strömsund men har filialer i västerås, järfälla, umeå. vi är idag 27 anställda som jobbar med Libherr maskiner av alla typer. vårat arbets område för kranarna är gävle-kiruna vilket innebär att den som söker måste vara beredd på en del hotell nätter. vi är ett modernt förtag med högt i tak och god laganda utan herarki!. den som söker bör ochså vara van vid att leda och ta egna initiativ ute hos våra kunder, eftersom vi tror på frihet under ansvar. vi ser fram emot era ansökningar via mail till fredrik.persson@tmgservice.se för mer info så ring gärna 0702969660. vi behandlar alla ansökningar i enlighet med GDPR
Mer info
Kontaktperson fredrik persson
Telefon 0702969660
Email Mejla fredrik persson
Område Strömsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (35 dagar kvar)