Vi söker fyra specialister i allmänmedicin till Närvårdsområde Strömsund

Vi söker fyra specialister i allmänmedicin till Närvårdsområde Strömsund

Om arbetsplatsen
I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser oavsett om du väljer att bo i Backe eller Strömsund. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Vi erbjuder den bästa lösningen för just dig vad gäller digitala lösningar, schema och upplägg, för att du ska få ut maximalt av både jobb och fritid. Vi har gott samarbete med kommunen. Nu söker vi fyra specialister i allmänmedicin till hälsocentralerna i Backe och Strömsund. Hos oss arbetar du med kollegor och i team med många professioner, med både spets och bredd i kompetensen. Strömsund hälsocentral är en enhet med cirka 5 000 listade personer och Backe har cirka 2 000 listade. Enheterna präglas av ett djupt engagemang och ansvar för den verksamhet som bedrivs på orterna. Basen i arbetet är mottagningsverksamhet med brett primärvårdsåtagande på välutrustade hälsocentraler med MVC och BVC. På vardagarna har Strömsunds hälsocentral lättakut. Visst arbete på Närvårdsavdelning (NÄVA) ingår också, ett samarbete mellan Regionen och kommunen. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra i utveckling och förändringsarbeten. Distansoberoende teknik och flexibla lösningar ser vi som ett utvecklingsarbete samt Nära vård.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dig/er får vi flera distriktsläkare, gärna med glesbygdsprofil. Vi arbetar med en fördelning av patienter och utöver det fördelas ansvarsområden för BVC, MVC, lättakut, NÄVA och hemsjukvårdspatienter i ordinärt och särskilt boende. I områdets gemensamma beredskap ingår beredskapspass per månad. Handledning till AT- och ST-läkare om du har handledarutbildning. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden. Hälsocentralen i Strömsund ligger inom pendlingsavstånd från Östersund. Från Backe är det 15 mil till Östersund och Sollefteå ligger inom pendlingsavstånd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin samt goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har intresse, kunskap och erfarenhet av glesbygdsmedicin. Handledarutbildning är meriterande.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden. Läs mer om Strömsunds kommun på https://www.stromsund.se/
Mer info
Kontaktperson Monika Lundgren
Telefon 070-237 97 21
Område Strömsund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (26 dagar kvar)