Medicinsk sekreterare till Strömsunds Hälsocentral

Medicinsk sekreterare till Strömsunds Hälsocentral

Om arbetsplatsen
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Region Jämtland Härjedalens vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Strömsunds hälsocentral har estetiskt tilltalande lokaler och där arbetar distriktsläkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnast/fysioterapeut, medicinskfotvårdare, röntgensköterska, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, medicinska sekreterare, lokalvårdare, vaktmästare samt psykosocial enhet. Det finns en Familjecentral där BVC, MVC och öppen förskola ingår. Vi är ca 27 medarbetare som tillsammans tar hand om de ca 5 000 invånare som är listade hos oss. I anslutning till hälsocentralen finns vår Närvårdsavdelning (NÄVA) primärvårdsplatser och kommunplatser enligt Socialtjänstlag i samarbete med kommun.

Arbetsuppgifter
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår journalskrivning, remisshantering, visst receptionsarbete, kassahantering samt för verksamheten övrig administration. Strömsunds Hälsocentral erbjuder ett intressant, ansvarsfullt samt omväxlande arbete där du kommer att arbeta i team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, du har god vana av datajournalarbete i Cosmic samt övrigt administrativt arbete inom primärvården. Du är serviceinriktad och flexibel gällande arbetsuppgifter inom administration, du har ett gott bemötande och ser patientkontakt som en berikande del i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Övrigt
Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Fanny Jonasson
Telefon 0670-16501
Område Strömsund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (51 dagar kvar)