Leg. sjuksköterskor till Närvårdsavdelningen Strömsund

Leg. sjuksköterskor till Närvårdsavdelningen Strömsund

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
På regionens slutenvårdsplatser behandlas patienter som behöver vård under en begränsad tid, men som inte kräver diagnostik och/eller behandling av ett mer specialiserat vårdutbud. Det kan exempelvis vara patienter med infektioner, hjärtsvikt, diabetes och frakturpatienter. Även patienter med cancerdiagnoser behandlas hos oss. Arbetsplatsen kan ses som en minimedicinavdelning med arbetsuppgifter utifrån det med bland annat intravenösa läkemedelsbehandlingar, injektioner, blodtransfusioner, olika provtagningar med mera. PAC och CVK förekommer ganska frekvent i perioder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du ska tycka att det är stimulerande att arbeta i en föränderlig miljö. Du bör vara utåtriktad, flexibel och van att bemöta patienter med olika behov. Erfarenhet krävs.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Marita Lindman
Telefon 070-614 00 62
Område Strömsund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)