Projektledare Prefabmästarna

Projektledare Prefabmästarna

Prefabmästarna är ett entreprenadföretag inom betongelementindustrin och har ett 100-tal verksamma vid produktionsenheten i Piteå. Med vårt breda produktsortiment och våra egna konstruktions- och marknadsavdelningar kan vi tillgodose de flesta av kundernas skiftande behov och skräddarsy de lösningar som önskas. Se gärna våra referensprojekt på prefabmastarna.se

Med en 100-årig tradition av betonggjutning levererar Prefabmästarna allt från enkla till komplexa konstruktionslösningar vid både mindre och större byggprojekt. Marknadsområdet sträcker sig från Kiruna till Stockholm med tonvikt på Norr- och Västerbotten. Våra kunder är oftast entreprenörer, men kan ibland också vara direkta beställare och fastighetsägare. Vi har en mycket god marknadssituation och orderstock och har därför nyligen byggt ut vår fabrik.

Projektledare
Nu förstärker vi marknadssidan med två Projektledare
Söker du en utmanande tjänst med ansvar för att självständigt driva hela projekt, från ax till limpa? Har du intresse för tekniklösningar, ekonomi och är en lagspelare? Här får du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i ett företag med framåtanda och expansion.

Arbetsuppgifter:
Du är med från start i offertskedet, gör kalkyler och lämnar priser. Därefter är din uppgift att självständigt driva projekten framåt och att du förser dig själv och projekten med den information som behövs för detta. Du har ansvar för projektens ekonomi och genomförande. Det innebär bland annat att samordna projekteringsarbetet, styra entreprenadverksamheten och fungera som spindeln i nätet för projektet.

Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av goda kundrelationer och har ett intresse av att driva projekt. Dina framträdande styrkor i projekten är ekonomiuppföljning, framdrift och administration av projekten. Tidigare erfarenhet av kalkylarbete, praktiskt arbete på fältet och grundläggande projekteringskunskaper är en fördel. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av arbetsledning. Lämplig utbildningsbakgrund; byggnadsingenjör, tekniskt gymnasium eller några års relevant arbetslivserfarenhet.

Vem trivs här:
Vi söker en person som trivs med eget ansvar, är analytisk och har förmåga att initiera och genomföra förändringar. Du är strukturerad och kommer i mål med dina åtaganden samt har god förmåga att delegera. Du vill känna dig delaktig och motiveras av att arbeta mitt i verksamheten.
Du bör ha god förmåga att hantera många ärenden samtidigt då det är flera pågående projekt att hålla ordning på. En viss fingertoppskänsla och att trivas med att vara "mitt i smeten" kommer att underlätta din vardag hos oss.

Vi erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och en tydlig organisation med korta vägar från förslag till genomförande, där du kommer att vara en av drivkrafterna. Placeringsort är Piteå alternativt Strömsund.

Ansök:
I den här rekryteringen samarbetar Prefabmästarna med Adecco i Piteå, ring gärna Maria Wiklund 070-297 50 79 eller Anna Roslin 073-684 77 48 för mer information om tjänsterna. Välkommen med din ansökan senast den 21 januari 2019.
Mer info
Område Strömsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 21 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.