Norrlands Trähus söker Produktionspersonal

Norrlands Trähus söker Produktionspersonal

Beskrivning:

Norrlands Trähus söker nu blockspikare/snickare till sin verksamhet i Hammerdal. Norrlands Trähus står inför en ökning i produktionen och behöver förstärka verksamheten med duktiga medarbetare. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag - fredag (heltid). Fredagar slutar du tidigare (klockan 13:10).

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som har jobbat som blockspikare/snickare eller inom husproduktion som kan bedömas likvärdigt. Du kommer jobba med husstommar med väggar, bjälklag och takelement vilket innebär att du behöver kunna tolka ritningar, vara noggrann och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har god erfarenhet från bygg- eller hantverksbranschen.

Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som kännetecknar dig:
  • Positiv
  • Samarbetsvillig
  • Lagspelare
  • Lyhörd
  • Kvalitetsmedveten
Anställningsform:

Visstidsanställning hos Norrlands Trähus AB.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid - enligt kollektivavtal

Tillträde:

Preliminär jobbstart är vecka 02, dvs 7 januari.

Övrigt:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Strömsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Trähus tillverkar och levererar husstommar med väggar, bjälklag och takelement i både trä och stål. Vi är ett kunskapsföretag med rötterna i jämtländska Hammerdal, en bygd med lång tradition av träförädling och bygghantverk. Vi har nära till skogsråvaran och har sedan generationer tillbaka insett vikten av att bygga hållbart, miljövänligt och ekonomiskt. Att Norrlands Trähus startade i Hammerdal, Jämtland är ingen slump. Hammerdal är omgivet av rik skog och att arbeta med träförädling och byggande är en stor del av ortens historia och lokala tradition. För femtio år sedan så började man i Hammerdal att utveckla teknik för att tillverka prefabricerade husstommar i trä. Vi är stolta över att ha bidragit till den utvecklingen sedan vår start 2001. Då startade vi i liten skala med fem medarbetare, idag är vi 65 personer och omsätter över 100 miljoner per år.