HR-expert

HR-expert

I rollen som HR-expert kommer du stödja alla våra bolag i rekrytering och personalfrågor. Du kommer bland annat ansvara för utbildning och drift av Engcons kompetens och utvecklingssystem, vilket ställer krav på att du är pedagogisk och kan dra strategiska slutsatser från instoppade fakta. Du kommer också arbeta med frågor som berör förmåner och arbetsmiljö vilket kräver att du förstår regelverk och arbetar systematiskt. I tjänsten ingår även frekventa resor till våra utlandsbolag för att kunna stötta på plats.

Vi vill att du som söker tjänsten har relevant utbildning eller erfarenhet av personalarbete. Du ska ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Du ska också dela Engcons värderingar och vara bekväm med att resa. Du måste ha körkort.

Placering är i huvudsak Strömsund. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan!
Mer info
Område Strömsund
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.min-byra.se
Sista ansökningsdag 18 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Engcon är den världsledande tillverkaren av grävmaskinstillbehör med hjärtat i Strömsund/Jämtland. Vi är en värdestyrd koncern med totalt 17 bolag i åtta olika länder. Med en omsättning på mer än 1 miljard kronor är vi ett av Jämtlands större företag. Med målsättningen att omsätta 2 miljarder år 2024 behöver vi en HR-expert som stödjer koncernen i den oerhört viktiga delen rekrytering och personalutveckling.