Produktionspersonal till SCF Betongelement i Strömsund

Produktionspersonal till SCF Betongelement i Strömsund

SCF Betongelement AB söker nu Produktionsarbetare (8 tjänster)

Vi konstruerar och producerar betongelement och det har vi gjort i över 50 år. Idag är vi landets främsta leverantör av betongstommar till riktigt höga byggnader. Det 120 m höga Kista Torn är landets högsta byggnad med prefabricerad betongstomme, levererades av oss. Nu är vi full gång med nästa höghus och behöver förstärkning, SCF Betongelement ligger i natursköna Strömsund i Jämtland. Vi omsätter 200 miljoner kronor, har 130 anställda och ingår i Attacusgruppen. För mer information besök www.scfbetong.se

Beskrivning:
SCF Betongelement expanderar och produktionen går för högtryck. För att svara upp mot våra kunders efterfrågan behöver vi nu förstärka vår organisation med medarbetare i produktionen. Tjänsterna innebär huvudsakligen att arbeta med generellt produktionsarbete.

Kvalifikationer:
Önskvärt om det finns erfarenhet inom industriproduktion, men inte ett absolut krav. Arbetserfarenhet från betong och/eller snickeri är mycket meriterande. Utbildning och kunskap av travershantering, truck och heta arbeten är önskvärt men inte ett krav. Du är självgående, praktiskt lagd och har inte "tummen mitt i handen". Du har en god arbetsmoral och en ambition att alltid göra ditt bästa. Som person är du noggrann, uthållig, prestigelös och samarbetsvillig. Arbetet i produktionen är bitvis fysiskt krävande både vad gäller tunga lyft och arbetsställningar.

Anställningsform:
Inledningsvis visstid á 6 mån i Kornboden, därefter går anställningen över till kund.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid och lön enligt avtal.

Övrig information:
Urval till tjänsterna kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan så snart som möjligt!
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ett personligt ansökningsbrev på Kornbodens hemsida: www.kornboden.se

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Sökord: produktion, industri, Strömsund, betong, gjutning, snickeri, travers, truck, heta arbeten
Mer info
Område Strömsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Kornboden Resurs AB
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)