Projektledare till Attacus Stomsystem

Projektledare till Attacus Stomsystem

Attacus Stomsystem söker driven Projektledare

Arbetsuppgifter


Som Projektledare ansvarar du för vår entreprenad på byggarbetsplatsen. Du är beställarens huvudsakliga kontaktpunkt i organisationen. Löpande svarar du för att beställarens krav och synpunkter kommuniceras internt i egen organisation för att säkerställa kvalitet och precision i leveransskedet. Du svarar för upphandling avseende underentreprenörer samt projektunikt material.

Internt bidrar du med teknisk kompetens i säljprocessen.

Formell kompetens

Vi tror att du är utbildad byggnadsingenjör, eller har annan relevant eftergymnasial ingenjörsexamen. Du har erfarenhet av byggprojekt och det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektering och/eller konstruktion.

Tidigare erfarenhet av ledarroller ser vi som ett stort plus.

Personliga egenskaper
  • Strukturerad
  • Noggrann
  • Resultatfokuserad/målinriktad
  • Tydlig i kommunikation
  • Gillar förhandla
Några röster från medarbetare på företaget:

Mathias Andersson, Chefskonstruktör


”Jag har jobbat i företaget i 14 år och jag trivs extremt bra. Att jobba med konstruktion hos oss är både stimulerande och omväxlande. Varje objekt är unikt och gör att man aldrig blir fullärd. Det dagliga jobbet ställer krav på kreativitet och problemlösning. - Att hitta lösningar som inte finns är en del av den dagliga tjusningen. Det vi dagligen skapar blir ju faktiskt monument för framtiden!

Hanna Zetterholm, Projektledare:

”Jag är inne på min andra anställningsperiod i företaget. Det jag uppskattar med min nuvarande roll som projektledare är att jag får vara med i hela processen, från försäljning, projektering, produktion, montage till uppföljning av leveransen. Jobbet innebär en hel del resande och jag får träffa mycket olika människor med olika karaktärer. Attacus Stomsystem är ett lagom stort företag som präglas av nytänkande och vi har dessutom väldigt roligt på jobbet.”

Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön.

Övrig information:

Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Strömsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag i byggbranschen med ca 300 anställda och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Produktionen sker i Hammerdal, Strömsund och Fågelfors där unik kompetens har byggts upp under lång tid. Företaget har ett tydligt fokus på att utveckla byggbranschen. Intresset för kombinationen trä och betong i byggkonstruktioner har ökat kraftigt och Attacus Stomsystem är väl rustat för att ta trä och betong i kombination till en ny nivå. Attacus Stomsystem kan nu erbjuda ett mer heltäckande tjänsteutbud kopplat till sina specialistkompetenser inom prefabricerade betong- och träelement. Det innebär att företaget kan erbjuda en helhetslösning med projektansvar för montage och samordning med underleverantörer. Alltsammans med den jämna och höga kvalitet som kommer sig av produktion av element i väl kontrollerade och säkra miljöer på produktionsanläggningarna i Jämtland och Småland.