Attacus Stomsystem söker Inköpare

Attacus Stomsystem söker Inköpare

Inköpare till Attacus Stomsystem

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare på Attacus Stomsystem Trä, Hammerdal har du en operativ roll med varierande arbetsuppgifter kopplade till inköpsprocessen.

Ditt huvudsakliga arbete består av att säkerställa att rätt och erforderligt material finns tillgängligt för produktionen/fabriken i rätt tid.

Det innebär att Du bl a arbetar med att:
 • Koordinera de dagliga operativa inköpen enligt prognos och behov.
 • Lägga inköpsordrar
 • Säkerställa inköpspriser
 • Leveransbevaka och säkerställa hemtagning i rätt tid.
 • Informera internt om leverantörernas leveransförmåga och avvikelser.
 • Hantera dagliga operativa inköpsfrågor och inköpsadministration.
 • Upprätthålla en god relation med kunder och leverantörer
 • Upprätta inköpsprognoser
 • Viss framtagande av materialmängder och behov
 • Ta in offerter
 • Utveckla vårt lager- och inköpssystem.
Du kommer även att samarbeta med övriga funktioner inom Attacus. Arbetsuppgifterna kan komma att kombineras med andra tjänster som tex transportledare.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom inköp och/eller arbetslivserfarenhet inom operativt inköp. Vi tror att du som söker denna tjänst har jobbat några år med inköp. Du behöver ha god förståelse för inköpssystem/affärssystem och ha förmågan att kunna se och förstå hela produktionskedjan och hur det påverkar inköp och andra delar i verksamheten. Förmåga till strukturerad problemlösning är en egenskap som bidrar till framgång i rollen, liksom stor vana av att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att arbeta i en händelserik vardag och det är därför viktigt att du är serviceinriktad med god samarbetsförmåga.

Tillträde:

Enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Omfattning:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön.

Placering:

Hammerdal

Övrig information:

Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Strömsund
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag i byggbranschen med ca 300 anställda och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Produktionen sker i Hammerdal, Strömsund och Fågelfors där unik kompetens har byggts upp under lång tid. Företaget har ett tydligt fokus på att utveckla byggbranschen. Intresset för kombinationen trä och betong i byggkonstruktioner har ökat kraftigt och Attacus Stomsystem är väl rustat för att ta trä och betong i kombination till en ny nivå. Attacus Stomsystem kan nu erbjuda ett mer heltäckande tjänsteutbud kopplat till sina specialistkompetenser inom prefabricerade betong- och träelement. Det innebär att företaget kan erbjuda en helhetslösning med projektansvar för montage och samordning med underleverantörer. Alltsammans med den jämna och höga kvalitet som kommer sig av produktion av element i väl kontrollerade och säkra miljöer på produktionsanläggningarna i Jämtland och Småland.