Hoppa till innehåll
Sälj till den norska eller svenska marknaden
Vi söker i första hand säljkonsulter som kan sälja till den svenska företagsmarknaden med huvudfokus på byggbranschen. Vi är dock också intresserade av dig som talar bra norska, bor i Bohuslän och vill arbeta som säljkonsult för den norska marknaden.
  • Du får utbildning i företagets produkter och tjänster.
  • Du får säljutbildning och professionell uppföljning.
  • Du får sälja efterfrågade och meningsfulla produkter.
  • Försäljningen sker över telefon.
  • Gemensamt säljsystem och kundlistor.
  • Arbetstid: 08.00-16.00 med möjlighet till hemmakontor.
  • Provisjonbaserad løn (mycket bra provision).
Ljusa och trevliga lokaler
Vi håller till i moderna lokaler i kontorshotell Sardinen belägen vid södra infarten till Strömstad. Här finns teknikutrustade och moderna arbetsytor, stort kök och ljusa kontorer med bekvämligheter som fri parkering och snabbt WiFi - med Strömstads vackraste utsikt.

Ett team av säljkonsulter
Vi är inget callcenter utan ett team av säljkonsulter som värdesätter ordnade relationer, flexibla arbetstider och mycket motivation och roligt på jobbet.

Möjlighet till stor vinst
Flera av våra säljkonsulter har en bruttolön på över 100 000 per månad. Varje år utser Dagens Næringsliv Norges mest framgångsrika företag. Systemfag Norge AS har också utsetts till ett Gasellföretag 2022.

Ansök idag
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, men inte nödvändigtvis. Ansök idag så kallar vi in dig för en intervju.
Systemfag Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (25 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Marius Wang
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Systemfag Sverige AB levererar kurser för byggbranschen inom arbetsmiljöområdet. Vi finns på Sardinen Kontorshotell med Adress: Uddevallavägen 3, 452 31 Strömstad. Vi är inget callcenter utan ett team av säljkonsulter som värdesätter ordnade arbetsvillkor och mycket motivation och roligt på jobbet.
http://www.systemfag.se

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga