Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb som brevbärare i Tanumshede

Ansök nu
Vill du jobba utomhus i sommar? Tycker du om att röra på dig och föredrar självständigt arbete? Då kan det perfekta sommarjobbet för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare på heltid i sommar. Som brevbärare hos vår kund arbetar du främst med utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Tanumshede med bil. Det är viktigt att du är flexibel och kan tänka dig att även dela ut post med cykel eller till fots vid behov.

Du utgår från vår kunds terminal i Strömstad eller Tanumshede och kommer arbeta såväl inne i terminalen som utomhus. Detta är en tjänst som sommarvikarie där du kommer arbeta heltid under juni-augusti, men det finns även möjlighet att börja tidigare. Du arbetar måndag-fredag och arbetspassen är förlagt på dagtid. Inför en eventuell anställning kommer du få en betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har god fysik, gillar att vara ute och vill anta den roliga utmaningen som brevbärare. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort och god körvana. Utöver detta ser vi att du har en god kommunikativ förmåga i svenska. Om du tidigare arbetat som brevbärare eller budbilschaufför är det starkt meriterande!

Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person med god fysik som trivs med ett fartfyllt arbete. Du är inte heller rädd för självständigt arbete och att växla mellan arbetsuppgifter.

Sök tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Brevbärare, Budbil, B-chaufför, Heltid, Sommarjobb

Sökord: Brevbärare, Budbil, B-chaufför, Heltid, Sommarjobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare