Hoppa till innehåll
Skanska logotyp

Mark- och anläggningsarbetare Väg & anläggning

Ansök nu
Engagerade och erfarna anläggare sökes till våra projekt i hela region Väst.

Vi söker dig som har erfarenhet och yrkesbevis men också dig som arbetat inom liknande verksamhet, t ex lantbruk.

Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, VA-anläggningar, hamnar med mera - oavsett projekt är målet alltid att göra både kunder och oss själva stolta och nöjda över det vi åstadkommit. Du kommer att arbeta i en grupp där alla bidrar och fokuserar på säkerhet och produktivitet.

Vi jobbar aktivt med vår arbetsmiljö för att på alla sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller miljö och grönt byggande.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare