Hoppa till innehåll
Nu söker vi en Servicetekniker med placering i Hönefoss, Norge

Är du en serviceinriktad och teknisk person som har förmågan att bygga långsiktiga kundrelationer? För dig som gillar frihet under eget ansvar kommer denna omväxlande tjänst innehålla både utmaningar och möjligheten att självständigt planera ditt arbete.

Som servicetekniker är dina främsta arbetsuppgifter att utföra service och reparationer men även installationer av utrustning ute hos kunder på den norska marknaden. Du kommer aktivt att besöka såväl nya som befintliga kunder på den norska marknaden vilket innebär resor och ibland övernattningar. Viss kundkontakt hanteras via telefon och e-post beroende på situation.

Vi tror du har erfarenhet av service- och reparationsarbeten av teknisk utrustning och kunskaper inom automationsteknik. Du trivs med att arbeta självständigt och tycker att det är givande att planera ditt arbete på egen hand.

Som person är du ansvarstagande, driven och målmedveten. Vi värderar din inställning och personliga egenskaper högt. Kunskaper i engelska och körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda ett utmanande jobb där ingen dag är den andra lik. Du kommer ha användning för många olika kompetenser inom både teknik och kundbemötande. Företagskulturen är öppen och samarbetsinriktad och du erbjuds fortlöpande utbildningar bland annat hos moderbolaget i Schweiz. Du kommer även resa för att träffa kollegor i Norden för att delta i gemensamma aktiviteter.

Har du frågor kring tjänsten tveka inte att ta kontakt med Andreas Nilsson +46 701-460 391 eller Carin Mossberger +46701460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval och intervjuer sker löpnade.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Robatech Nordic AB erbjuder kompletta limsystem och lösningar när det gäller applicering med smältlim och kallim samt service, underhåll och reservdelar. Robatech Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Robatech AG som grundades 1975 i Muri, Schweiz. Koncernen är etablerad med försäljning och service i över 80 länder. För mer information om företaget se: www.robatech.no

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare