Elektriker inom Belysning till Norra Västkusten

Elektriker inom Belysning till Norra Västkusten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Har du utbildning inom el och trivs med att jobba utomhus? Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu Elektriker till Norra Västkusten.

Dina arbetsuppgifter
  • utföra service i våra drift och underhållsavtal
  • Ljussättning av diverse utomhusmiljöer
  • nybyggnation av belysningsanläggningar i utomhusmiljö.
  • hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning

Dina kvalifikationer
  • el utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
  • B-körkort
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet. Du utgår från hemmet med servicebil och sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare.

Mer information

Placeringsort: Hemstationering tillämpas. Lämpliga placeringsorter är Strömstad, Tanum, Munkedal, Stenungsund med omnejd.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Marre Vucenovic, 0761-050795. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink 0734-321061.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 15 mars! Urval sker löpande.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (25 dagar kvar)