Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en erfaren och kvalificerad medarbetare till vår filial i Strömstad, som skall ansvara för framförallt redovisning och ekonomi och som har ambitioner att bidra till utvecklingen i ett starkt växande företag.

Arbetsuppgifter

I rollen som som redovisningsansvarig hos oss kommer du att ha en central roll i ett starkt växande företag inom en samhällsnära bransch som gör skillnad. Du kommer att arbeta med allehanda kontorsuppgifter med fokus på löpande redovisning, månads- och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer, kontakter med externa parter såsom revisor och myndigheter samt utveckla och revidera interna rutiner och processer.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet från ekonomi och redovisning och är noggrann, strukturerad och ansvarstagande i ditt sätt att arbeta. Du är lösningsorienterad och trivs med ett varierande arbete med varierande administrativa arbeten. Vidare är du driven och självgående, med förmåga att överblicka processer och rutiner för att identifiera förbättringsmöjligheter och tillgodose nya behov som uppstår när verksamheten utvecklas. Du har eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi och goda kunskaper i Excel.

Villkor

Som person är du social och har lätt för att skapa goda relationer och bidra med god stämning och en öppen attityd. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska språket, både i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 12 maj (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UP Store är ert lokala postkontor som tillhandahåller bästa service till våra kunder. Vi erbjuder tjänster och produkter inom Post Paket Printing och emballage till företag och privatpersoner world wide. Genom vårt globala nätverk av servicebutiker tillhandahåller vi personliga och bekväma kundlösningar med service i toppklass, såsom Print, Postboxar, Paket, Paketservice och 3 d printing. Självklart arbetar vi och tänker miljö globalt både med frakt, personal och arbetsmiljö.