Projektledare grafisk design och 3D printing

Projektledare grafisk design och 3D printing

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en duktig medarbetare med erfarenhet av projektledning i allmänhet och implementering av it system i synnerhet och som har ett brinnande intresse för Cad och 3D printing och som har ambitioner att bidra till utvecklingen vid företagets i Strömstad.

Arbetsuppgifter

I den allt snabbare förändringstakten inom dagens samhälle hjälper vi våra kunder med fokus på digitaliseringens utmaning. Det innebär att du bla kommer att leda och genomföra uppdrag/projekt inom Cad och 3D printing. Du skall ha god hand med både leverantörs- och kundrelationer och ha en god förhandlingsvana med team och kunder. I din roll är du proaktiv, ser vad behöver göras och kan prioritera på ett effektivt sätt. Vi erbjuder ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete i ett företag med en öppen och positiv företagskultur.

Kvalifikationer

Som person är du samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett nära samarbete med dina kollegor samt kunder. Vi tror att du har Högskoleexamen inom IT och besitter kunskaper inom 3D modellering. Du har stor förståelse för kundernas behov och hög serviceanda. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

Villkor

Du har ett starkt teknikintresse, är lösningsfokuserad, ansvarstagande och brinner för teknisk projektledning och har tidigare erfarenhet inom detta område. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Körkort B är ett krav.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan redan idag.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 10 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UP Store är ert lokala postkontor som tillhandahåller bästa service till våra kunder. Vi erbjuder tjänster och produkter inom Post Paket Printing och emballage till företag och privatpersoner world wide. Genom vårt globala nätverk av servicebutiker tillhandahåller vi personliga och bekväma kundlösningar med service i toppklass, såsom Print, Postboxar, Paket, Paketservice och 3 d printing. Självklart arbetar vi och tänker miljö globalt både med frakt, personal och arbetsmiljö.