Fastighetschef

Fastighetschef

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en duktig medarbetare med förhandlingsvana som skall ha det övergripande ansvaret för företagets butiker och lokaler i Sverige och Norge och som har ambitioner att bidra till utvecklingen av ett snabbt växande företag med säte i Strömstad.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hitta lämpliga lokaler åt företaget både i Sverige som i Norge, vilket bla innebär löpande kontakter och förhandlingar med fastighetsägare och kommuner. Du kommer att deltaga i projektgrupper där din roll är att ta vara på företagets intressen i valda lösningar och beslut, samt att bygga och upprätthålla goda relationer och samarbeten med olika samarbetspartner. Vi erbjuder ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete i ett företag med en öppen och positiv företagskultur. I tjänsten ingår en hel del resor som utgår från vår filial i Strömstad.

Kvalifikationer

Du har tidigare förhandlingsvana, som person är du affärs- och målinriktad, drivande och har förmåga att se din del av verksamheten som en del av helheten. Du är duktig på att organisera och vana vid kontrakt skrivning. Du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i tal och text och har hög kompetens. God datavana i Office paketet är ett krav. Du bör ha lämplig Högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper.

Villkor

Som person är du social, positiv och tycker om att träffa och förhandla med fastighetsägare samtidigt som du har den rätta blicken för lokaler och butikers utformad.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Körkort B är ett krav.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 12 maj (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UP Store är ert lokala postkontor som tillhandahåller bästa service till våra kunder. Vi erbjuder tjänster och produkter inom Post Paket Printing och emballage till företag och privatpersoner world wide. Genom vårt globala nätverk av servicebutiker tillhandahåller vi personliga och bekväma kundlösningar med service i toppklass, såsom Print, Postboxar, Paket, Paketservice och 3 d printing. Självklart arbetar vi och tänker miljö globalt både med frakt, personal och arbetsmiljö.