Butiksansvarig

Butiksansvarig

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB en erfaren butiksansvarig som har ambitioner att leda och bidra till utvecklingen i företagets butik i Strömstad.

Arbetsuppgifter

Dina främsta uppgifter som butiksansvarig är att ansvara för försäljning, drift, resultat, personal, kundnöjdhet samt att inspirera och motivera ditt team på så sätt att främja försäljningen av vårt sortiment av varor och tjänster. Du kommer att ha en viktig roll samt det övergripande ansvaret för strukturer och rutiner för att säkerställa optimal prestanda och kundnöjdhet. Du rapporterar till HK.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet som butiksansvarig inom detaljhandeln. Har du även erfarenhet från paket/post ut- och inlämning så är det meriterande. Du har förmåga att som ledare inspirera och utveckla dina medarbetare samt ha en stark kundfokuserad attityd med hög utvecklad servicenivå.

Villkor

Som person är du social, entusiastisk, strukturerad och flexibel, samt drivande och säljfokuserad och tycker om att arbeta med att leda människor mot uppsatta mål. Du har förmåga att växla mellan ett strategiskt och operativt arbetssätt och ha en hög känsla för service och kvalitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Tjänsten som är på heltid påbörjas med en provanställning.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan redan idag.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 4 maj (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UP Store är ert lokala postkontor som tillhandahåller bästa service till våra kunder. Vi erbjuder tjänster och produkter inom Post Paket Printing och emballage till företag och privatpersoner world wide. Genom vårt globala nätverk av servicebutiker tillhandahåller vi personliga och bekväma kundlösningar med service i toppklass, såsom Print, Postboxar, Paket, Paketservice och 3 d printing. Självklart arbetar vi och tänker miljö globalt både med frakt, personal och arbetsmiljö.