Butiksäljare

Butiksäljare

Vi söker nu i samarbete med GALPU AB duktiga butikssäljare med tidigare erfarenhet från detaljhandeln och som har ambitioner att bidra till utvecklingen i företagets butik i Strömstad.

Arbetsuppgifter

Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som skall ge varje kund en förstklassig service. Våra kunder skall alltid kunna förvänta sig att få kunskap, produktinformation, tips och ideér - det blir din uppgift att kunna leverera detta.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning och att ge personlig service, helst inom detaljhandeln. Du är ansvarstagande och drivs av att nå resultat genom teamwork. Du behärskar svenska språket klanderfritt både i tal och text.

Villkor

Som person är du social, positiv och har ett brinnande intresse för personlig service, där kunden alltid står i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Tjänsterna som är på heltid påbörjas med en provanställning.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan redan idag.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 4 maj (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UP Store är ert lokala postkontor som tillhandahåller bästa service till våra kunder. Vi erbjuder tjänster och produkter inom Post Paket Printing och emballage till företag och privatpersoner world wide. Genom vårt globala nätverk av servicebutiker tillhandahåller vi personliga och bekväma kundlösningar med service i toppklass, såsom Print, Postboxar, Paket, Paketservice och 3 d printing. Självklart arbetar vi och tänker miljö globalt både med frakt, personal och arbetsmiljö.