Interim controller, Strömstad

Interim controller, Strömstad

Meritmind i Väst söker nu en interim controller till ett längre konsultuppdrag med placering i vackra Strömstad. Vi söker dig som är en trygg och erfaren controller med god förmåga att driva ditt eget arbete. Uppdraget startar relativt omgående och pågår fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som controller kommer du att arbeta med analys, budget, prognos, rapporter och redovisning. I rollen har du ett nära samarbete med cheferna ute i verksamheten som har en teknisk inriktning. Du ingår i ett controllerteam och tillsammans arbetar ni även med utveckling och genomförande av processer och rutiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av controlling och verksamhetsstyrning. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära i en utåtriktad och rådgivande roll. Som person är du pedagogisk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda yrkesmässiga relationer. Du är van att hantera affärssystem, Excel och det är meriterande om du även har erfarenhet av offentlig verksamhet.

Vill du veta mer om interimsuppdraget är du välkommen att kontakta konsultchef Eva Tiitso tel 0765-112910 alt eva.tiitso@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!

Sökord; "financial controller", controller, "business controller", ekonomichef, ekonomiansvarig, ekonom, "verksamhetscontroller", "kommunal verksamhet", "offentlig verksamhet"
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)