Produktionspersonal till industri i Strömstad

Produktionspersonal till industri i Strömstad

Lernia Bemanning söker nu produktionspersonal. Har du erfarenhet av betongarbete, armering, ritningsläsning eller andra arbetsuppgifter inom betongindustrin så är det meriterande.

Formell kompetens

Har du erfarenhet inom bygg eller erfarenhet från prefabbranchen och har arbetat med armering så är det meriterande.Det samma gäller om du kan läsa och förstå norska produktionsritningar. . Vidare är krav att du har körkort B och kan förstå svenska i tal och skrift. Traverskort är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du är drivande, intitiativrik och ansvarstagande. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform

Uppdraget är en dela vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta som konsult ute hos vår kund. Arbetstiden kan vara dagtid eller 2-skift. Orten är Strömstad

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.