Sommarjobb kök och servering till Daftö!

Sommarjobb kök och servering till Daftö!

Är du på jakt efter ett riktigt sommaräventyr där du får jobba på en fantastisk kustpärla samtidigt som du får vänner för livet? Då kan du vara den Daftö söker till sin sommarpersonal!

Om vår kund

På Daftö är alla dagar ett piratäventyr!
Daftö välkomnar alla men barnfamiljer som vill uppleva ett äventyr tillsammans är deras främsta målgrupp. På resorten finns aktiviteter, äventyrsgolf, padelbanor, poolområde, utegym, restauranger, butiker och deras nöjespark Daftöland. Men framförallt levererar de glädje!

Daftö ligger bara 5 km från mysiga Strömstad på Västkusten. Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. De har 130 stugor med 550 bäddar, 12 hotellrum och plats för 850 husvagnar, husbilar eller tält. Resorten grundades 1974 och har 23 helårsanställda och 170 säsongsanställda.

De har drygt 60 bäddar i deras personalbostäder som de erbjuder sin sommarpersonal, både dubbelrum och enkelrum.

Dina arbetsuppgifter

I Restaurang Packhuset erbjuds under högsommaren frukost, lunch och middag med alltifrån pasta och hamburgare till läckerheter från Kosterhavets djup. I baren finns ett stort utbud av läsk och drinkar. Under sommaren uppträder Daftös grymma showartister på scenen och skapar grym sommarkvällsstämning.

I Daftös Bistro kan du både ladda upp och varva ner inför eller efter en dag med äventyr. Här finns god mat och dryck att avnjuta i Bistron eller att ta med till boendet. Vad sägs till exempel om fisksoppa, en Bistroburgare eller toast Skagen ihop med något gott i glaset?

Arbetstiderna varierar mellan morgon-, dag- och kvällspass. Under högsäsong jobbar du 4 dagar och är ledig 2 i ett rullande schema. För att jobba i Packhuset behöver du vara över 18 år.

Din profil

Ett leende på läpparna, service och högt tempo krävs för att lyckas ge våra gäster en upplevelse i världsklass. För att jobba i köket älskar du teamwork, att laga god mat och gillar att jobba i ett högt tempo. Som kock är du hjärtat i restaurangen och där krävs gott samarbete och laganda.

Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs från påsk till höstlovet.

Sökord

Sommarjobb, Resort, Äventyr, Strömstad, västkusten, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla, Göteborg, Stenungsund, Bengtsfors, Mellerud, Åmål, Säffle, säsong, säsongsarbetare
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Daftö Resort. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsomfattning:
Säsongsanställning

Tjänstgöringsort:
Strömstad