Sommarjobb Housekeeping till Daftö!

Sommarjobb Housekeeping till Daftö!

Är du på jakt efter ett riktigt sommaräventyr där du får jobba på en fantastisk kustpärla samtidigt som du får vänner för livet? Då kan du vara den Daftö söker till sin sommarpersonal!

Om vår kund

På Daftö är alla dagar ett piratäventyr!
Daftö välkomnar alla men barnfamiljer som vill uppleva ett äventyr tillsammans är deras främsta målgrupp. På resorten finns aktiviteter, äventyrsgolf, padelbanor, poolområde, utegym, restauranger, butiker och deras nöjespark Daftöland. Men framförallt levererar de glädje!

Daftö ligger bara 5 km från mysiga Strömstad på Västkusten. Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. De har 130 stugor med 550 bäddar, 12 hotellrum och plats för 850 husvagnar, husbilar eller tält. Resorten grundades 1974 och har 23 helårsanställda och 170 säsongsanställda.

De har drygt 60 bäddar i deras personalbostäder som de erbjuder sin sommarpersonal, både dubbelrum och enkelrum.

Dina arbetsuppgifter

Housekeepingteamet är kanske Daftös viktigaste team!
Daftös mål är att skapa upplevelser i världsklass och det finns inget viktigare än att allt är rent och fräscht. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för den viktiga uppgiften att hålla rent på hela Daftös område. Arbetspassen varierar från tidiga morgonpass till kvällspass.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat; städ i våra stugor, hotell, servicehus och övriga lokaler.

Din profil

För att passa in i Housekeepingteamet behöver du ha ett öga för detaljer och vara noggrann samtidigt som du brinner för service och att ge besökarna den bästa av upplevelser! Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs från påsk till höstlovet.

Sökord

Sommarjobb, Resort, Äventyr, Strömstad, västkusten, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla, Göteborg, Stenungsund, Bengtsfors, Mellerud, Åmål, Säffle, säsong, säsongsarbetare
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Daftö Resort. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsomfattning:
Säsongsanställning

Tjänstgöringsort:
Strömstad