Sommarjobb Butiksmedarbetare till Daftö!

Sommarjobb Butiksmedarbetare till Daftö!

Är du på jakt efter ett riktigt sommaräventyr där du får jobba på en fantastisk kustpärla samtidigt som du får vänner för livet? Då kan du vara den Daftö söker till sin sommarpersonal!

Om vår kund

På Daftö är alla dagar ett piratäventyr!
Daftö välkomnar alla men barnfamiljer som vill uppleva ett äventyr tillsammans är deras främsta målgrupp. På resorten finns aktiviteter, äventyrsgolf, padelbanor, poolområde, utegym, restauranger, butiker och deras nöjespark Daftöland. Men framförallt levererar de glädje!

Daftö ligger bara 5 km från mysiga Strömstad på Västkusten. Anläggningen är öppen året runt och har kapacitet för ca 3000 övernattande gäster. De har 130 stugor med 550 bäddar, 12 hotellrum och plats för 850 husvagnar, husbilar eller tält. Resorten grundades 1974 och har 23 helårsanställda och 170 säsongsanställda.

De har drygt 60 bäddar i deras personalbostäder som de erbjuder sin sommarpersonal, både dubbelrum och enkelrum.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba i Daftös livsmedelsbutik ger dig ett roligt och omväxlande jobb. Arbetsuppgifterna varierar mellan; kassaarbete, bakning av frallor och uppackning av varor. Dessutom får man jobba i vår poolkiosk med glassförsäljning.

Arbetstiderna varierar mellan morgon-, dag- och kvällspass. Under högsäsong jobbar du 4 dagar och är ledig 2 i ett rullande schema.

Din profil

I detta jobb får du träffa många kunder och får jobba med service. Därför söker vi dig som älskar att ge god service och förstår värdet av ett bra bemötande. Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs från påsk till höstlovet.

Sökord

Sommarjobb, Resort, Äventyr, Strömstad, västkusten, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla, Göteborg, Stenungsund, Bengtsfors, Mellerud, Åmål, Säffle, säsong, säsongsarbetare
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos Daftö Resort. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsomfattning:
Säsongsanställning

Tjänstgöringsort:
Strömstad