Daftöland är en nöjespark som växer varje år, i år besöktes nöjesparken av mer än 100 000 gäster. Därför söker vi nu mer personal till vårt härliga team. På Daftöland finns idag flera familjeattraktioner såsom Berg & Dalbana, Flumeride och radiobilar mm. Daftöland ligger 5 km söder om Strömstad, på västkusten. Nöjesparken är en del av Daftö Resort. www.dafto.se

Vill du ha ett roligt och omväxlande jobb? Vem har inte drömt om att jobba i en nöjespark?

Vi söker nu dig med kunskap inom elektronik och förståelse för PLC-programmering samt metodisk felsökning. Du bör kunna läsa och förstå ett el-schema. Har du tidigare arbetat med processtyrning är det meriterande.

Du kommer i denna roll att ansvara över att attraktionerna fungerar och är säkra. Eftersom många av våra leverantörer är utländska är god engelska både i skrift och tal ett krav.

Du kommer dagligen arbeta med att serva, felsöka, kontrollera, underhålla och reparera Daftölands attraktioner.

Som person är du strukturerad men samtidigt en problemlösare. Du arbetar ständigt med ett stort säkerhetstänk under varierade arbetstider.

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Schemalagt helgarbete ingår.t.
Lön: Enligt
överenskommelse, vi följer kollektivavtal.
Hur ansöker jag: Maila
din ansökan med CV och personliga brev till jobb@dafto.se. Ansökningarna behandlas löpande.

Vi ser fram emot just din ansökan!
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dafto.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Daftö Resort är en femstjärnig året runt-öppen boendeanläggning på västkusten, strax utanför Strömstad. Med boende och aktiviteter för alla smaker, äventyrspooler och den egna nöjesparken Daftöland är familjeföretaget en av de ledande boendeanläggningarna i Europa. Vår boendeanläggning består idag av stugbyar och campingtomter.