Kontorschef till SEB i Strömstad

Kontorschef till SEB i Strömstad

Vill du arbeta med att leda och inspirera samt bidra till fortsatt tillväxt? Nu söker vi kontorschef till vårt kontor i Strömstad.

Om jobbet
Då vår nuvarande chef kommer att gå i pension söker vi nu en ny kontorschef till vårt framgångsrika kontor i Strömstad som ska leda, inspirera medarbetarna och bidra till en fortsatt stark tillväxt i Strömstad/Tanum med omnejd. Kontoret verkar i en gränskommun där gränshandeln med Norge och norska kunder är en viktig marknad. Kommunens slogan "Havet i centrum, Livet i fokus" stämmer väl in med våra värderingar och ger samtidigt en tydlig bild av hur det är att bo och verka i Strömstad.

Kontoret har för närvarande 6 medarbetare där alla har en stark drivkraft till att ge service i världsklass. Du kommer att vara en viktig del i regionens ledningsgrupp där du väntas ta ansvar för frågor i ett större sammanhang.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos är du affärsinriktad med stort engagemang för att utveckla dina medarbetare och affären och har en stark kommunikativ förmåga där tydlighet, delaktighet och engagemang är nyckelord. Du har ett coachande förhållningssätt och är duktig på att skapa genomförandekraft och stolthet i ett team. Vi ser gärna att du har erfarenhet att driva förändringsarbete samt stor kompetens inom företags- och privataffären vilket också inkluderar god kreditkompetens. Du är resultatorienterad och bygger långsiktiga relationer. Rollen ställer krav på SwedSec-licens och om du inte har den behöver du göra utbildningen och ta licensen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet!

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 21 September. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Maria Roth på 070-6641216 eller nuvarande kontorschef Dan Fäldt på 070-5621559

#LI-POST
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)