Betongarbetare till Con-Form Strömstad AB

Betongarbetare till Con-Form Strömstad AB

Eterni Sweden AB söker nu efter betongarbetare till Con-Form i Strömstad. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har någon form av arbetslivserfarenhet från industriarbete och då gärna mot betongindustrin. En bakgrund som snickare eller annat grovarbete kan även det vara intressant för tjänsten.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som betongarbetare kommer du att arbeta med gjutning av betongprodukter efter ritning. Uppformning och armering är vanligt förkommande arbetsuppgifter. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs i en roll där du arbetar med kroppen. Arbetet är förlagt under två-skift och det är därför viktigt att du är flexibel gällande arbetstider.

Con-Form har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår Con-Form. För rätt person finns möjlighet till en direktanställning hos vår kund.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från arbete inom industri, gärna mot betongindustrin. Det är även starkt meriterande om du har jobbat med formbyggnad och armering, samt har traverskort. Du trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda och gör alltid ditt bästa på arbetsplatsen. Som person är du flexibel, ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta i såväl grupp som på egen hand. Arbetet ställer även krav på att du själv tar egna initiativ och att du har en god förmåga att se vad som behöver göras. Körkort är ett krav om du inte bor i närheten av arbetsplatsen. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mejl hanteras inte. Vid frågor kring tjänsten kontakta Hampus Vajizovic via hampus.vajizovic@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Con-Form Strömstad AB är en helhetsleverantör av prefabelement till betongkonstruktioner. I vår fabrik i Strömstad tillverkar vi både skalväggar och plattbärlag, vilket innebär att vi kan leverera hela kedjan, från fabrik till färdig byggnad.

Con-Form Strömstads huvudägare är Reiten & Co, ett av Nordens ledande koncerner och som bland annat äger fem Con-form fabriker i Norge. Med Reiten & Co:s starka resurser i ryggen ligger Con-Form Strömstad i framkant när det gäller utveckling, teknik och kompetens. En stabil ägare gör också att våra kunder kan lita på att vi finns där för dem, både idag och i framtiden.