Elektriker och säkerhetstekniker till Bravida Strömstad

Elektriker och säkerhetstekniker till Bravida Strömstad

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. . Vill du bli en del av vårt team? Just nu söker vi drivna elektriker och säkerhetstekniker till vår avdelning i Strömstad då vi är i ett expansivt skede. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Elektriker: Denna tjänst innebär arbete som elektriker inom entreprenad eller service. Tjänsten som elektiker innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra service- eller entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Våra kunder är idag såväl företag som privatpersoner.

Säkerhetstekniker: Denna tjänst innebär att du kommer arbeta med för marknaden kända produkter gällande inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll och CCTV. Du kommer att installera produkter hos våra kunder och tjänsten passar dig utmärkt om du tycker om att arbeta med modern teknik och ge god service. Vår lokala specialitet är brandlarm. Inom detta segment är vi väldigt starka i Strömstad.

Vem är du?

Elektriker: Vi söker dig som är utbildad elektriker och det är meriterande om du har kompetens inom felsökning och förebyggande arbete.

Säkerhetstekniker: Vi söker dig som är utbildad elektriker i grunden eller säkerhetstekniker från Yrkeshögskolan (YH). Du bör ha god erfarenhet av arbete inom el, gärna med inriktning på säkerhetsinstallationer. Arbetet kräver även att du är kunnig inom dator- och nätverkslösningar. En förutsättning för en anställning inom Bravida säkerhet är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd. Du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitet. För oss är det viktigt att du är resultatfokuserad och att du brinner för uppgiften att genomföra installationer av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2018-10-31

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Strömstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 okt (35 dagar kvar)