Hoppa till innehåll

Logistik och driftmedarbetare - Strängnäs

Riddermark Bil är Sveriges största märkesoberoende bilhandlare.
Med Nordens största lager av begagnade bilar i alla prisklasser har vi det perfekta objektet för alla kunder.

Som Logistik och driftmedarbetare i Strängnäs träffar du kunder varje dag i jakten på deras drömobjekt. Du kommer att tillsammans med ditt team dagligen tillse att samtliga 1500 bilar i Strängnäs är driftklara och redo för försäljning.
De kunder som kommer till vår station i Strängnäs har oftast bokat sitt möte innan och kommer för att förhoppningsvis åka hem med sin nya bil efter mötet.
Din främsta uppgift är att säkerställa att så blir fallet - att kunder får den höga service som krävs. Om den tilltänkta bilen som kunden åkt för att titta på av någon anledning inte möter kundens förväntningar är det Din uppgift tillsammans med säljaren - hjälpa till att hitta annan bil som finns i lagret bland de 1000-tals bilar som vi har på lager i Strängnäs.

Du kommer få möjligheten att vara med på en expansiv resa i Strängnäs där Riddermark Bil bygger Norra Europas största center för förädling av bilar.

Älskar du bilar?
Trivs du med varierande arbetsuppgifter och brinner för service?
Vill du utvecklas och göra karriär?
Brinner du för att göra ett riktigt bra jobb?
Då kan du vara rätt medarbetare för oss - och vi, arbetsplatsen - för dig.

Vid start kommer du genomgå utbildning samt introduktion för att få den bästa starten. Utbildning och introduktion sker dels vid vårt huvudkontor i Alvik, Bromma samt på plats i Strängnäs.

Vi erbjuder en modern arbetsplats i ett snabbväxande och lönsamt företag som ständigt står i fronten och utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.
Innovation och kreativitet rankas högt hos oss.

Sista ansökningsdag är den 31 december men då intervjuer sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Riddermark Bil AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga