Lagermedarbetare som kan arbeta heltid sökes

Lagermedarbetare som kan arbeta heltid sökes

Vi söker nu lagermedarbetare som kan arbeta heltid, till vår attraktiva kund i Strängnäs. Som lagermedarbetare kommer du ingå i en grupp vars uppgift är att plocka och packa de varor som kund har på sitt lager.

För att arbeta hos kund behöver du ha truckkort A1-A4 och B1-B4 samt B-körkort och tillgång till bil om du bor utanför Strängnäs. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta på lager. Låter det här som du? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
lagerarbetare, heltid, dag. Arbetstiderna är 08:00 - 17:00, måndag till fredag. Start omgående.

Arbetsbeskrivning

Bor du i Strängnäs kan du ta dig kommunalt till arbetsplatsen, vid boende utanför Eskilstuna behöver du har körkort samt bil för att kunna ta dig till arbetet. På arbetsplatsen välkomnas du av kompetenta kollegor och introduktionen sker väl på plats. Du kommer arbeta i en fräsch lagermiljö med att plocka och packa varor i rätt packar. Du kommer även få köra truck och leverera de färdiga packarna till nästa steg i leveransen.

Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
  • Truckkort A1-A4 samt B1-B4
  • B-körkort
  • Goda kunskaper inom office-paketet
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du har arbetslivserfarenhet utav arbete inom lager. Även utbildning inom lager och produktion ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Melinda Nilsson

E-post: melinda.nilsson@randstad.se
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 13 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
2018-10-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.