Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Personlig assistent med arbetsledaransvar till 13-åring pojke i Strängnäs.

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Att jobba som personlig assistent är fantastiskt, viktigt, utmanande, roligt och totalt livsavgörande både för dig och din brukare med familj.
I rollen som arbetsledare kommer du att vara en viktig person för att Theos assistans ska fungera. Du kommer att jobba i team tillsammans med en annan arbetsledare och exempel på ansvarsområden som ni kommer att ansvara över är medarbetarsamtal, personalmöten, dokumentation för övriga assistenter och nyanställningar, rekrytering, schemaläggning, sjukanmälningar, inköp och inventering av förråd, mediciner etc. Du kommer även att ansvara för kontakt med habilitering och hjälpmedelcentalen. Därför är behöver du vara ordningsam, ansvarstagande, positiv och lösningsfokuserad.
Arbetet syftar till stor del att få en hel familj att fungera och må bra, då hela familjen påverkas av hur Theo mår och hur trygga hans assistenter är. Detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla.
Du kommer att arbetsleda ett stort team där vi lägger stor vikt vid att ställa upp för varandra, ha roligt tillsammans och arbeta fram nya idéer för att skapa trivsel och engagemang.
För att bli en bra personlig assistent och arbetsledare behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos dina medarbetare.
Har du viljan att göra gott, en förståelse för funkisvärlden och vill bli en viktigt komponent i ett roligt team så är det här jobbet för dig.


Övrigt
Deltid
Fast lön enligt avtal, kollektivavtal Kommunal/Almega Vårdföretagarna.
Arbetsplats: Strängnäs


Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar. Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktiviteter.


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare