Hoppa till innehåll

Teknisk Projektledare till Cyklos i Mariefred

Vill du arbeta med varierande projekt och är tekniskt intresserad? Cyklos söker nu en Projektledare till huvudkontoret i Mariefred

Tillväxtbolaget Cyklos söker en Teknisk Projektledare inom produktutveckling med placering vid huvudkontoret i Mariefred eller Örebro. Som Projektledare får du en utvecklande och central roll i att skapa struktur, säkerställa certifieringsprocesser samt planera och koordinera produktutvecklingen av befintliga och nya produkter inom mikromobilitet. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och erfarenhet som projektledare.
Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som projektledare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom produktutveckling kring produkternas konstruktion, certifieringsprocesser, reklamationshanteringar samt ständiga förbättringar i bland annat bolagets affärssystem. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som projektledare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt med flera projekt där du har stor möjlighet att påverka.

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:
 • Produktutveckling av befintliga och nya produkter, planering och genomförande.
 • Kommunikation med leverantörer, ex avseende förändringar i struktur och lösningar.
 • Uppdatera ERP/CRM system avseende konstruktionsfrågor och produkter.
 • Ansvara för certifieringar bl.a. ISO 1090 - såväl nya som befintliga certifikat.
 • Reklamationshantering.
 • Projektleda IT-leverantörer och externa konsulter.
Värt att veta

Din placering kan vara på huvudkontoret i Mariestad eller Örebro. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar. I rollen ingår stundtals resande till produktionen samt till interna intressenter ca. 1-1,5 timme bort.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss förväntar vi oss att du har:
 • Tidigare erfarenhet av projektledning.
 • Ett teknisk intresse och förståelse för konstruktion.
 • Erfarenhet från att projektleda olika IT-projekt.
 • Erfarenhet av att arbeta med CRM och affärssystem.
 • Erfarenhet från att ha arbetat med certifieringsarbete.
 • Goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och engelska.
Meriterande är:
 • Erfarenhet som systemansvarig.
 • Erfarenhet från att arbete med LEAN-metodik
 • Erfarenhet av att jobba i systemen Business Central och Salesforce.
Som person ser vi att du är:
 • Kommunikativ varpå du kan kommunicera och samarbeta väl med personer på olika nivåer.
 • Affärsdriven varpå du förstå kundens behov och utveckla produkten därefter.
 • Kreativ och initiativtagande varpå du bidrar till utvecklingen och kontinuerligt lärande.
 • Strukturerad och arbetar på ett systematiskt sätt med kan också agera flexibelt vid behov.
 • Prestigelös och orädd att jobba både operativt som mer strategiskt.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Cyklos AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Jenny Nilsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Strängnäs
Transport & Logistik
Företagslogga
Eskilstuna
Organisation & ledning
Företagslogga