Hoppa till innehåll
Centric Professionals AB logotyp

IT-intresserad problemlösare

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som supporttekniker i första ledet kommer du ta emot ärenden via telefon och via ärendehanteringssystem. Du kommer supportera användare genom att bland annat felsöka i olika mjukvaruprogram. Du kommer även att få arbeta med hårdvara som exempelvis datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Din profil
För att lyckas i rollen är du en problemlösare som gillar att ge god service när du supporterar kunder. Du är en lagspelare som motiveras av att hjälpa andra, likväl som du också kan arbeta bra och ansvarsfullt självständigt. Utöver detta är du en glad och social person som har ett genuint intresse för IT!

Krav

  • 1 års erfarenhet av att arbeta som 1st line support
  • Tidigare arbetat i Easit
  • Erfarenhet av att arbeta i Active Directory
  • God känsla för att leverera bra service
  • Uttrycker dig väl på svenska, i tal och skrift

Meriterande
  • Tidigare arbetat enligt ramverk som exempelvis ITIL
  • Erfarenhet av Google Workspace och Citrix
  • Mac-support

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emelie Flood på tfn: 0734-159378 eller emelie.flood@centric.eu.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Är det dags för dig att ta sig an nya utmaningar? Gillar du att arbeta strukurerat och samtidigt leverera service i världsklass? Då har vi jobbet för dig! Åt en kund i Strängnäs söker vi nu en person som tidigare arbetat med 1st line support men som nu är redo för att ta nästa steg i karriären.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare