Hoppa till innehåll
Är du en förändringsbenägen person som brinner för att utveckla processer?
Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat på ett gjuteri med segjärn? Just nu har du möjlighet att bli en nyckelperson i Åkers Swedens organisation då vi söker en teknisk processägare.

Arbetsuppgifter

Som teknisk processägare kommer du att vara ansvarig metallurg för vårt gjuteri och arbeta med att reducera/eliminera avvikelser på gjutgods, förbättra standarder och metoder i tillverkningsprocessen samt utreda kvalitetsavvikelser kopplat till produkt. Att skapa och ställa krav på processkontroller inom tillverkningsprocessen genom att mäta, ta beslut, följa upp och åtgärda ligger också inom ditt ansvarsområde. Du har nära kontakt med operatörer och är närvarande i produktionen dagligen.

Formell kompetens

· Högskoleingenjör metallurgi

· Erfarenhet från gjuteri, meriterande med segjärnskunskap

· Datorvana Office, meriterande med god excelvana

· Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

I denna rekrytering fokuserar vi mycket på din personliga potential. Som person anpassar du dig efter situationen och har en god planeringsförmåga. Du tar egna initiativ och vågar driva förändring och utveckling framåt. Du är en lagspelare som brinner för att uppnå mål tillsammans med dina kollegor. Tjänsten passar dig som är driven och vill vara med på en utvecklande resa. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Anställningsform/omfattning

Tillsvidare/heltid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan, som du skickar till jobb@akersrolls.com, senast den 30 maj
2023.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 maj 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Åkers Sweden AB är ett dotterbolag till Union Electric Steel Corporation, som är en ledande tillverkare av smidda och gjutna valsar för världens stål- och metallindustri. Vi är cirka 215 anställda och vi har vår produktionsanläggning i Åkers Styckebruk som ligger i Strängnäs kommun. Vi befinner oss i en spännande fas och bygger vår organisation för framtidens behov.

Liknande jobb