Account Manager / Mediasäljare

Account Manager / Mediasäljare

WeSupero befinner sig i en expansiv fas och vill nu utöka säljteamet med 2 Account Managers/Säljare till kontoret i Strängnäs. Vill du utvecklas som Account Manager i ett av Sörmlands mest dynamiska företag?

Vad WeSupero erbjuder dig
Du erbjuds att ansvara för välkända produkter i både tryckt och digitalt media. Våra produkter har marknadsledande position och är välkända för våra användare och våra kunder. Du kommer att sälja och skap långsiktiga relationer mot både befintliga och nya kunder.

I rollen på WeSupero kommer du att sälja in annons och kommunikationskampanjer inom employer branding, rekrytering och studenterbjudanden via våra print- och digitala kanaler. Du ansvarar för utvecklingen av kundportföljen inom dina ansvarsområden och bearbetningen sker mot personer i ledande positioner.

Rollen som Account Manager och säljare i ett snabbväxande WeSupero är en av de mest utvecklande och intressanta säljrollerna på marknaden. Vår miljö inklusive personal kommer göra att du växer och utvecklas med företaget. Du kommer utvecklas genom yrkets bästa utbildning, delaktighet, intressanta produkter, härlig gemenskap och glädje. Försäljningen sker från vårt kontor i Strängnäs.

På WeSupero får du
 • Bearbeta befintliga och nya kunder
 • Sälja in tjänster och produkter i digitala och tryckta medier som är väletablerade
 • Lön som är hög fast och stor rörlig potential
 • En erkänt bra säljutbildning som gör dig till en av de bäst skolade i yrket
 • En arbetsmiljö med högt i tak, gemenskap, glädje och som skapar utveckling
Vad Du erbjuder och vill bidra med
Dina meriter är självklart intressanta, men viktigast är vad du vill göra framåt, din vilja och energi.

Vi söker dig som har en positiv attityd och som prioriterar din karriär och personliga utveckling. Du är ambitiös, lojal, har en stark drivkraft och känner stor passion för kundrelationer och säljarbetet. Som kundansvarig Mediasäljare tar du en aktiv del i att utveckla våra affärer inom kommunikation, marknadsföring, employer branding och social media.

Du är antingen säljare i dag eller vill göra en intressant och utvecklande karriär som säljare. Men viktigast är att du har energi, vill utvecklas och vill ta ansvar. På WeSupero vill vi att du ska uppskatta Gemenskap – Glädje – Utveckling och att du är en person som vill göra skillnad och bidra till tillväxt.

Du är:
 • Målmedveten
 • Hungrig att utvecklas och bidra till utveckling
 • Lika bra i team som individuellt
 • Förtroendeingivande och ansvarstagande
 • Trivs i högt tempo och att hålla många bollar i luften
 • Hanterar svenska mycket väl i både tal och skrift.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Om WeSupero AB
WeSupero har målet inställt på att bli den ledande kommunikations- och marknadsföringskanalen för företag som vill nå landets högskole- och universitetsstuderande. Vi är på spännande tillväxtresa med nya digitala tjänster och geografisk expansion. WeSupero erbjuder ett omväxlande arbete i energifylld miljö med passionerade och målinriktade kollegor. Vi är etablerade med våra produkter och tjänster på 20 orter. Just nu sker tillväxt på nya orter där du och säljteamet gemensamt samverkar i tillväxten.

Vi som arbetar på kontoret delar alla uppfattningen att vi alltid ställer upp för varandra och har en stark teamkänsla. Vi arbetar med stor frihet inom tydliga ramar som alla kan påverka. Vi är kreativa, lösningsorienterade och proaktiva. Vi har kul ihop, uppmuntrar varandra och skrattar tillsammans. Självklart håller vi alltid vad vi lovar och arbetar med stort engagemang och fokus.

Ansök
Tjänsterna ska tillsättas omgående så skicka CV och personligt brev till career@wesupero.com så kanske vi ses redan i juni. Intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden. Uppstart beräknas till augusti eller anpassad efter din situation. Frågor kan du gärna ta direkt med försäljningschef Mikael Lundén på mikael.lunden@wesupero.com eller på 0704-006 098.
Mer info
Telefon 0704-006 098
Område Strängnäs
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.supero.se
Sista ansökningsdag 2 juli (14 dagar kvar)