Har du teknisk bakgrund samt ett öga för kvalité?

Har du teknisk bakgrund samt ett öga för kvalité?

Vår marknadsledande kund i Strängnäs, söker nu dig som har erfarenhet av samordning och kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin.

Information om uppdraget:

Vår kund är en ledande tillverkare av robusta pulsgivare och systemelektronik för industriella applikationer. Företagets applikationskunnande, kundanpassningsförmåga och leveranskvalitet skapar mervärden för såväl OEM-kunder som slutkunder.

Från två ingenjörer till 100 marknader
Företaget grundades för 50 år sedan av två ingenjörer, vars fingertoppskänsla och tekniska handlag, skapat en industri med marknadsledande produkter. Med en global närvaro som omfattar mer än 100 marknader, i alla världsdelar - har du nu chansen att arbeta i en internationell miljö, med hela världen som arbetsplats.

I denna tjänst kommer du att bli en viktig del av företaget, där din insats gör skillnad. Samarbete och laganda skapar stora resultat och förtroende, omtanke och god gemenskap är värderingar som genomsyrar arbetsplatsen. Din iniativförmåga och viljan att ständigt hitta möjligheter till förbättring - värdesätts högt.

I din roll som samordnare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av avvikelsehantering, rotorsaksanalyser och uppföljning av åtgärder. Du kommer att delta i planering och genomförande av interna och externa revisioner. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av att identifiera, följa upp och säkerställa att arbetet överensstämmer med externa krav inom miljö och kvalité. Du samarbetar med kvalitétsingenjör och teknisk support om produktkvalitetsläget, samt sammanställer underlag för uppföljning av kvalitetsläget till kvalitetschef och ledningen.

Detta söker vi:

Vi söker dig med teknisk utbildning. Du är väl förtrogen med ISO9001 och ISO14001 och har produktkännedom om produktlagstiftning, RoHS, Reach och batteridirektivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin eller elektronikindustrin. Meriterande är även erfarenhet av avvikelsehantering; rotorsaksanalys, åtgärder och uppföljning.

För att passa denna tjänst ser vi att du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och gör förnuftiga och rationella bedömningar. Med stort engagemang och beslutsamhet, verkställer du planer som uppnår resultat med hög kvalitet
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se