Marinmekaniker/Motortekniker

Marinmekaniker/Motortekniker

Arbetsbeskrivning:
Som båtmekaniker/marintekniker blir du en viktig del i Strängnäs båtvarvs team. Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service och installationer såsom motorservice, motorbyte, felsökning, vinterkonservering samt uppstart och provkörning av båtar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad båtmekaniker/marintekniker gärna med några års erfarenhet

Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge god service. Du är social, strukturerad, flexibel, stresstålig, initiativrik, noggrann och har hög ansvarskänsla och arbetsmoral. Du är van vid att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningens omfattning:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillhörande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Kontaktperson:
Marcus Sundin
Telefon: 0152 785722
Mail: marcus@strangnasbatvarv.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Marcus Sundin
Telefon 0152785722
Email Mejla Marcus Sundin
Område Strängnäs
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://strangnasbatvarv.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strängnäs båtvarv är ett fullservicevarv inom den marina verksamheten beläget vid Eldsundsviken i Strängnäs. Vi arbetar med och tillhandahåller båtförvaring, service, reparationer samt upptagning och sjösättning vid vår egen brygganläggning. Vi erbjuder kunden en högkvalitativ förvaring av båt och genom personlig servicetekniker får kunden en hög kvalitet på service och reparationer av båt och utrustning vilket ger trygghet och säkerhet.