Marinelektriker

Marinelektriker

Arbetsbeskrivning
Som marinelektriker blir du en viktig del i Strängnäs båtvarvs team. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat felsökning, installation av naviagationsutrustning, service av el, styr och regler-utrustning samt generatorer och motorer.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad marinelektriker gärna med några års erfarenhet. Meriterande är om du har elbehörighet.

Du tycker om att arbeta med kundens behov i fokus och att ge god service. Du är social, strukturerad, flexibel, stresstålig, initiativrik, noggrann, lösningsfokuserad och har hög ansvarskänsla och arbetsmoral. Du är van vid att kommunicera med människor och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Anställningens omfattning:
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillhörande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Kontaktperson:
Marcus Sundin
Telefon: 0152 785722
Mail: marcus@strangnasbatvarv.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Marcus Sundin
Telefon 0152785722
Email Mejla Marcus Sundin
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://strangnasbatvarv.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strängnäs båtvarv är ett fullservicevarv inom den marina verksamheten beläget vid Eldsundsviken i Strängnäs. Vi arbetar med och tillhandahåller båtförvaring, service, reparationer samt upptagning och sjösättning vid vår egen brygganläggning. Vi erbjuder kunden en högkvalitativ förvaring av båt och genom personlig servicetekniker får kunden en hög kvalitet på service och reparationer av båt och utrustning vilket ger trygghet och säkerhet.