Svetsare till Södergrens Metallindustri i Eskilstuna

Svetsare till Södergrens Metallindustri i Eskilstuna

Är du en kvalitetsmedveten svetsare som letar du efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett väletablerat företag som ligger i framkant inom moderna logistikmiljöer? Södergrens Metallindustri söker nu en ytterligare svetsare till deras team, varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Södergrens Metallindustris räkning en Svetsare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Södergrens Metallindustri under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Södergrens Metallindustri önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Ett varierat arbete
  • Möjlighet att driva förändring internt
  • En arbetsplatskultur som är prestigelös, flexibel och vänlig
Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med manuell svetsning. Arbetet utförs i verkstaden och du kommer arbeta nära med kollegor som tillhör ditt arbetslag. För dig som har truckkort förekommer truckkörning i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som:

Har en aktuell svetslincens samt relevant utbildning. Vidare ska du behärska det svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har truckkort a1-4 b1-4.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Södergrens Metallindustri. Du har hjärta i det du gör och är noggrann för att säkerställa kvalitet i ditt arbete. Vidare ska du vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i team.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!