KBT-psykolog till Strängnäs psykiatriska mottagning

KBT-psykolog till Strängnäs psykiatriska mottagning

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Här arbetar läkare, psykologer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, skötare, kurator och sekreterare. Hos oss finns fyra psykologer, med KBT-inriktning såväl som PDT-inriktning. Mottagningen har en bred patientgrupp; vi behandlar affektiva störningar och ångeststörningar, tvångssyndrom, psykos, utmattningssyndrom, ADHD, posttraumatiskt stressyndrom, missbruk och ätstörning. Mottagningen kännetecknas av en bred kompetens, flexibilitet, ett nära teamsamarbete och hög tillgänglighet. Vi är en mindre mottagning med korta beslutsvägar.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig psykolog med KBT-inriktning som främst vill arbeta med behandling och i viss mån även med neuropsykiatriska utredningar. Bredden i vår målgrupp gör att det finns möjlighet att arbeta med en stor variation av behandlingsupplägg, men det finns också möjlighet att inrikta sig på vissa diagnoser om så önskas. Möjlighet att jobba med gruppbehandling utifrån specifika diagnoser finns också. Mottagningen erbjuder även patienter och deras anhöriga olika utbildningar, som Pegasus och Psykopedagogisk intervention vid bipolärt syndrom eller psykos. Önskvärt är därför att du är intresserad av att bidra med psykologisk kunskap i dessa sammanhang. En del av tjänsten kommer också inbegripa bedömning och utredning av främst ADHD, autism, intellektuell funktionsnedsättning och personlighetsstörningar, men även kognitiva basutredningar vid långvarigt missbruk och psykos kan bli aktuellt. Du kommer få arbeta med psykologkollegor med bred kompetens och lång erfarenhet av psykiatriskt arbete. Kontinuerlig extern handledning inom både utredning och KBT finns att tillgå, liksom möjligheter till kollegial handledning. Du kommer ha goda möjligheter att göra egna bedömningar och självständigt lägga upp ditt arbete.

Din kompetens

Du är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Meriterande är erfarenhet av behandlings- och utredningarbete inom psykiatrisk verksamhet.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef Kristina Ask och psykolog Ylva Hesselman nås via kontaktcenter 0155-24 50 00.

Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Strängnäs psykiatriska mottagning!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-11-30.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Enhetschef Kristina Ask
Telefon 0155-24 50 00
Område Strängnäs
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionsormland.se
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.