Självgående truckförare med erfarenhet från lager och logistik

Självgående truckförare med erfarenhet från lager och logistik

Tjänstebeskrivning

Vill du ha ett fysiskt arbete, är driven och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kan rollen som lagermedarbetare i Strängnäs vara jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi på PerformIQ en ny lagspelare till ett lager i Strängnäs.

Du kommer främst att arbeta med plockning samt packning av ordrar där du ansvarar för din orderlista från utskrift till utleverans. Du kommer att jobba på ett stort lager så det krävs att du är nogrann och har god fysik, håller koll på artikelnummer samt plockar rätt antal. Företaget levererar produkter till industrier, kontor, offentliga byggnader och bostäder så det är viktigt att det bli rätt från första början. Det förekommer truckkörning, därmed är truckkort med behörighet A1-4 och B1-4 ett krav. Vidare krävs att du är en van datoranvändare som har lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du som söker har certifikat för hjullastare.

Krav på person

Vi ser att du som person trivs att arbeta såväl självständigt som i team, och hela tiden sträva efter att nå dina mål. Du trivs med att ta ansvar och är engagerad dina arbetsuppgifter. Du kan strukturera och prioritera, och är ansvarsfull som person. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Du som söker är:
  • Stresstålig
  • Gillar att arbeta effektivt och fysiskt
  • Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Du har även truckbehörighet A1-4 och B1-4. Tjänsten kräver också att du kört truck tidigare och känner dig bekväm med det.

Övrigt

Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 7-16
Arbetsort: Strängnäs
Omfattning: Heltid

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 8 mars (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.