Norsktalande utesäljare till Cyklos

Norsktalande utesäljare till Cyklos

Är du en tävlingsinriktad norsktalande säljare? Trivs du också med att bygga upp goda kundrelationer och vara på resande fot? Då kan du vara den Cyklos söker till sitt team i Mariefred.

Med stort engagemang, egna initiativ och resultatfokus blir du framgångsrik i rollen som norsktalande utesäljare. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö. De skapar och säljer produkter som förenklar resan för framtidens trafikanter. Cyklos arbetar bland annat mot Norge och behöver nu stöttning främst mot den norska marknaden.

Erbjudande och arbetsuppgifter

Till Cyklos söker vi en säljare! Här får du möjligheten att ta nästa steg i din säljkarriär och komma till ett företag i expansiv fas. Cyklos arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ lösning för deras offentliga cykelmiljöer. Du är ansvarig för att tillgodose kundernas behov och fungerar därmed som en rådgivande funktion genom att finnas till hands i förebyggande och löpande processer. Tjänsten som säljare innebär att bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer där du arbetar i en konsultativ roll. Du kommer kontinuerligt vara en stöttande pelare för dina kunder. Som säljare kommer du att implementera och utveckla nya samt befintliga kunders parkeringslösningar.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta självständigt med försäljningsprocessen mot kund genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut
  • Stötta med rådgivning till dina kunder
PERSONPROFIL

Vi söker dig som vill komma till nästa långsiktiga arbetsplats. Du vill komma till ett sammansvetsat team där samarbetet i laget är en av de största framgångsfaktorerna. Vad gäller försäljningen så bör din styrka vara att skapa och utveckla relationen med kunderna. Du förstår värdet av affärsmannaskap, är en god förhandlare och har förmågan att skapa långsiktiga och positiva relationer. Vi tror att du idag arbetar försäljning och vi vet med säkerhet att du talar norska. Du är tekniskt intresserad och har arbetat i en resultatinriktad tjänst tidigare. Vidare är du bra på att prioritera din arbetsdag på egen hand och du trivs med att ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen som säljare hos Cyklos ser vi gärna att du har följande:
  • Erfarenhet och goda resultat av B2B försäljning
  • Flytande kunskaper i norska och svenska, tal och skrift
  • B-körkort
Vi söker dig som vill driva långsiktiga affärsrelationer. Du har en förmåga att förstå kunders behov och verksamhetsprocesser. Våra produkter innefattar en teknisk komplexitet och för att trivas i rollen gillar du att sätta dig in i de detaljerna, samt att diskutera tekniken med kunderna. Således är du också en säljare som trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer och är konsultativ.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Kontoret finns i Mariefred

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om cyklos:

Sten Toll grundade Cyklos 1994 med visionen att skapa nya tidens cykelparkering. Att kunna parkera cykeln på ett enkelt, bekvämt men säkert sätt. I slutet av 90-talet lanserades sedan de första versionerna av cykeltaken. Med erfarenhet och framtidsvision har Cyklos fortsatt att utveckla produkter för offentlig cykelmiljö.
Idag är Cyklos en av de ledande svenska leverantörerna inom cykelparkering och andra produkter för offentlig cykelmiljö.
Cyklos hjälper städer, kommuner, arkitekter, fastighetsbolag över hela Norden med att skapa en hållbar och funktionell miljö för cyklister och framtidens trafikanter. I produktsortimentet finns cykelställ, cykelpollare, cykeltak, cykelgarage, servicestationer och cykelpumpar.

Sökord: utesäljare, säljare, account manager, teknik, industri, cykelgarage, parkering
Mer info
Område Strängnäs
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.